Atletické závody Pohár rozhlasu Soutěže

12.05. 2022

Ve čtvrtek 12.5. se mladší žákyně a starší žáci vydali na atletické závody do Trutnova. Již od rána nám krásně svítilo slunce! To jsme ještě netušili, že si to sluníčko dosyta užijeme, a závody se protáhnou skoro až do večera.

"Hlad" po závodech, které se poslední dva roky nemohly pořádat, přilákal na atletický stadion skoro 500 závodníků! Každý závodník mohl soutěžit maximálně ve 2 disciplínách + štafeta. V kategorii mladších žákyň soupeřilo celkem 12 škol = družstev a naše holky skončily na 10.místě. Nedařilo se jim v technických disciplínách, ale třeba v běhu na 600m a ve štafetě byly skvělé! Kluci na tom nebyli o moc líp. Po úvodním sprintu na 60m si tři kluci natáhli sval a s bolestí už pak někteří bojovali po zbytek dne a třeba Kuba Lieser už nemohl ani nastoupit do štafety. V jejich kategorii soutěžilo 14 škol, naši kluci obsadili 12.místo.

Sice jsme se umístili na chvostu v obou kategoriích, ale závodní atmosféra jsme si užili i tak. Děkuji všem za reprezentaci školy, za vzájemné povzbuzování a pomoc v rámci družstev.

Kompletní výsledky naleznete zde: https://online.atletika.cz/vysledky/63938/0/5 

Autor: Mgr. Jana Kňourková

Zobrazení stránky: 0x