Milí žáci, vážení rodiče. Informace

31.08. 2020

Milí žáci, vážení rodiče,

zítra 1.9.2020 zahájíme nový školní rok 2020-2021. Ráno v 8:00 společně přivítáme žáky 1. třídy a zahájíme provoz nového pavilonu odborných učeben.

Po uvítání a přestřihnutí pásky vstoupí do budovy třemešenské školy pod dohledem pedagogů jako první žáci 1. třídy, poté postupně žáci ostatních tříd. Po konzultaci s hygieniky prosím, aby rodiče počkali před budovou školy a vyčkali pokynů třídní učitelky.

S ohledem na doporučení MŠMT a snahu zabránit případné karanténě celé školy nastavuji tato základní hygienická opatření:

1) žáci budou dodržovat aktuálně platná mimořádná opatření spojená se zamezením šíření covid-19 (základní hygiena, dezinfekce a dle pokynů pedagogů);

2) žáci budou mít pro případ potřeby 2 roušky při sobě, pozn. dojíždějící žáci ji musí mít nasazenu v autobuse;

3) vstup 3. osob je do objektů ZŠ, ŠD, ŠJ od 2.9.2020 umožněn pouze s rouškou zakrývající obličej (nos a ústa). Prosíme rodiče, aby primárně komunikovali se školou telefonicky nebo elektronicky. Třídní informativní schůzky budou nahrazeny elektronickou komunikací, příp. on-line sezením;

4) tělocvična a jiné prostory školy zůstávají pro veřejnost zatím uzavřeny.

V případě dalších opatření vás budeme informovat. Omlouvám se za vzniklé komplikace, ale další ztrátu výukových hodin způsobenou případným uzavřením školy si nikdo z nás nepřeje.

 

Děkujeme za pochopení.

Autor: Emil Kudrnovský, ředitel

Zobrazení stránky: 0x