Táborníček Třemešníček: Na skok do Afriky!

31.07. 2021

Na skok do Afriky!

Pondělí jsme zahájili opičí dráhou. Přeskakovali jsme příkop s krokodýly, skákali po kamenech mezi hrochy, letěli balónem, děti si to velmi užily. Po dobrém obídku si každý vytvořil akvárko pro rybičky, které jsme ve školce pověsili na zeď.

úterý si pro nás děti z družiny připravili procházku plnou úkolů. Mezi úkoly bylo např. zazpívat písničku, nasbírat kytičky, seřadit se podle velikosti nebo namalovat panáka a přeskákat ho. Za odměnu jsme od dětí z družiny získali bonbón a zahráli si s nimi na Dubině zajímavé hry. Odpoledne jsme do našich akvárek vypustili rybky.

Ve středu jsme pokračovali ve výrobě zvířátek, pomocí toaletních ruliček a hlaviček z papíru, vše jsme pečlivě vymalovali temperovými barvami a slepili dohromady.

ZOO! Čtvrteční plán byl jasný. Dojet do ZOO přeplněným autobusem a prohlídnout si všechna zvířátka. Bylo tam moc krásně. Viděli jsme hroší miminka, která krásně běhala po výběhu. Dali jsme si svačinu u výběhu opic a pokračovali v prohlídce ZOO směrem k žirafám. Do základního tábora našeho výletu jsme opět jeli autobusem. Všechno jsme to v pořádku zvládli a výlet si moc užili.

Pátek byl zvířecí. Malovali jsme zvířátka, tak jak jsme je viděli v ZOO. Dětem a i paním učitelkám se velmi povedli.

 

Autor: Kateřina Peterová

Zobrazit fotogalerii na Zoneramě

Zobrazení stránky: 0x